Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Studiedag “Over het nut van een dorpenbeleid”

Op 28 april 2015 organiseert Landelijke Gilden in samenwerking met VVSG een studiedag over het nut van een dorpenbeleid. Een dorp is een samenspel van bewoners, gebouwen en voorzieningen. Wie een dorpenbeleid ontwikkelt, zal met deze componenten rekening moeten houden. Drie inleiders gaan daarom elk vanuit hun achtergrond (ruimte, wonen en ondernemen) op zoek naar de meerwaarde van zo’n dorpenbeleid.

Wil je weten hoe deskundigen hierover denken of wil je je eigen mening hierover delen met deskundigen en geïnteresseerden? Schrijf je dan snel in!

Praktische info:

Fonds Delhaize Group steunt projecten die bewoners dichter bij elkaar brengen

Ook in 2015 beloont Fonds Delhaize Group projecten die dorps-, buurt- en stadsbewoners dichter bij elkaar brengen. Dit jaar ligt de focus op initiatieven die verspilling tegengaan. Heb je een leuk idee en voldoe je aan alle projectvoorwaarden? Dien dan een project in vóór 11 mei 2015 en maak kans op een € 5.000 steun!

Meer informatie en inspiratie vind je terug op de website van de Koning Boudewijnstichting.

Contact