Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Eerste dialoogdag over leefbare dorpen van de Vlaamse Landmaatschappij (27 okt)

De Vlaamse Landmaatschappij nodigt u hierbij graag uit voor de eerste dialoogdag over leefbare dorpen. Die vindt plaats op donderdag 27 oktober 2016 om 9 uur in het VAC in Gent. Op het programma staan o.a. vier dialoogsessies: rond dorpsontwikkeling, detailhandel in dorpen, dorpsidentiteit en leefbaarheid van dorpen. Tijdens de dialoogsessies horen we graag uw mening en ideeën over hoe Vlaanderen een effectief dorpenbeleid kan voeren. Klik hier voor inschrijving en alle details.dorp cartoon

Uitreiking van de GoeBezig-prijzen 2016 op zaterdag 15 oktober te Middelkerke

Zet dit feestelijk evenement met o.a. een panelgesprek rond participatie en dorpsbelangen, de uitreiking van 3 GoeBezig-prijzen (1 voor een gemeente uit West- OF Oost-Vlaanderen,  1 voor een bewonersgroep uit West- en 1 voor een bewonersgroep uit Oost-Vlaanderen) en receptie alvast in uw agenda. De programmadetails volgen nog!

We worden dit jaar gastvrij ontvangen door de gemeente Middelkerke (vorig jaar een van de winnaars van de GoeBezig-prijs voor gemeentebesturen) in Cultuurcentrum De Branding, Populierenlaan 35 te Middelkerke.

De prijsuitreiking zal anders verlopen dan vorige jaren vermits we voor de beoordeling van de kandidaat-bewonersgroepen zowel met een vakjury als een publieksjury werken. Wordt spannend dus!

SLOB2

 

Contact