Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

De Dienst Landbouw en Platteland lanceert het Oost-Vlaams Plattelandbeleidsplan ‘Buitengoed, Goed Buiten.’

De Dienst Landbouw en Platteland van de Provincie Oost-Vlaanderen nodigt alle geïnteresseerden en potentiële promotoren uit op de lancering van het Oost-Vlaamse Plattelandsbeleidsplan ‘Buitengoed, Goed Buiten’.  De infosessie vindt plaats op 26 juni 2014 vanaf 16.15 uur in de Provincieraadzaal, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent.

U leert alles over de inhoudelijke accenten voor de projectperiode 2014-2020 van PDPO III en de richtlijnen tot indiening van een plattelandsproject. Ook wordt die dag de oproep tot vorming van LEADER Plaatselijke Groepen gelanceerd.

Meer informatie? Klik hier

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact