Vorming ‘hoe vindt de burger de weg naar de overheid’ alsook ‘de vrijwilliger’ 03/02/2018

Samen met de Provincie Oost-Vlaanderen organiseert VVDB een vormingsmoment op zaterdag 3 februari 2018 in de pittoreske Huysmanhoeve (Bus 1 te Eeklo). Gratis inkom, maar schrijf u in via info@dorpsbelangen.be!

9.00 u. Onthaal met kopje koffie of thee – 9.30 u. Van start!

Luik 1: Wim Vancauwenberghe van bewonersplatform ‘Leefbaar Baarle’ over ‘hoe als burger de weg vinden naar de overheid’.  ‘Leefbaar Baarle’ bouwde heel veel expertise op n.a.v. de vernieuwing van het afrittencomplex in Baarle.

Luik 2: Johny Bambust, lector aan de Arteveldehogeschool en erg actief binnen KWB-nationaal, over zijn studie ‘DE VRIJWILLIGER’.  Waar vinden we vandaag vrijwilligers? Wat wil een vrijwilliger vandaag? Waar zitten de kansen? Welke fouten zijn te vermijden?

12.00 u. Afronding met een broodje en een glaasje

Wim Vancauwenberghe van Leefbaar Baarle  Logo_OVL_BL_3Q