Save the date!

Landelijke Gilden en Vlaamse Landmaatschappij lanceren op 13 mei te Mechelen het inspiratieboek ‘Denk Doe Dorp’ i.s.m. het Innovatiesteunpunt. Dit boek bundelt aandachtspunten voor het beleid met goede voorbeelden uit de praktijk. Ervaringsdeskundigen gaan met elkaar in gesprek en onderzoekers delen hun inzichten. De organisatoren willen lokale mandatarissen inspireren en warm maken om zelf aan de slag te gaan met een dorpenbeleid. Iedereen is welkom op 13 mei tussen 11.30u en 17.00u. Na een korte inleiding volgen boeiende workshops en lezingen. Aan verschillende infostandjes kan uitgewisseld worden of vragen gesteld. Als apotheose wordt het boek officieel gelanceerd. Alle deelnemers krijgen een exemplaar mee naar huis!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.