Uitnodiging 4e ‘Preus up onz Dorp’ in West-Vlaanderen: zaterdag 12 oktober te Veurne

Provincie West-Vlaanderen, Bewonersplatform Voorstad Veurne en de Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen (onder impuls van haar West-Vlaamse Stuurgroep) organiseren op zaterdag 12 oktober de 4e Preus up onz Dorp. Dit initiatief wil bestuursleden van Dorpsraden en Bewonersplatformen, participatieambtenaren en mandatarissen op een ontspannende manier samenbrengen voor ongedwongen uitwisselingen. Op elke editie fungeert een bewonersgroep als gastheer. De eer is deze keer aan José Plesier, voorzitter van Bewonersplatform Voorstad Veurne. Hij toont de sterktes van eigen dorp. Deze keer krijgen we ook de steun van het Stadsbestuur van Veurne, waarvoor DANK.

PROGRAMMA

• ‘s Morgens (10-12u): rondleiding met gids doorheen het mooie Veurne (concrete info hieromtrent volgt nog).

• Over de middag: broodjesmaaltijd in het nog nagelnieuwe OC Callicanes. Enkele bewonersplatformen van Veurne zullen ter inspiratie hun realisaties van de voorbije jaren voorstellen aan de aanwezigen.

• Namiddag: geleid bezoek aan het Bakkerijmuseum en afsluitende drink.

Inschrijven voor deze activiteit is reeds mogelijk via info@dorpsbelangen.be. Deze activiteit wordt gratis aangeboden aan al wie zich inzet voor meer leefbaarheid in de Vlaamse dorpen. Bestuursleden van bewonersgroepen of participatieambtenaren of mandatarissen of andere geïnteresseerden, schrijf u alvast in!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.