Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Memorandum Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen: een nuttig instrument vóór en ná de verkiezingen!

Zondag 14 oktober is het zover, dan kiezen we met z’n allen wie de komende zes jaar in onze gemeenten en provincies het bewind zal voeren. Tijdens de provinciale bijeenkomst op zaterdag 8 september werd het memorandum voorgesteld dat tijdens de zomermaanden door de Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen werd opgemaakt. In de aanloop naar de verkiezingen was en is dit een heel nuttig instrument om de politici duidelijk te maken wat wij van hen verwachten voor onze plattelandsgemeenten. Vergeet echter niet om ook na de verkiezingen van dit document gebruik te maken. Geef de verkozenen stof voor het opmaken van de nieuwe bestuursakkoorden!

Het memorandum vind je hier terug.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact