Bijeenkomsten over de dorpsbibliotheek en de parochiekerk pakken een actueel thema aan.

DSC04083Donderdag 26 september en maandag 7 oktober organiseerde de Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen 2 bijeenkomsten over het toekomstperspectief van de dorpsbibliotheek en de parochiekerk. Thema’s die in de actualiteit terug te vinden zijn en waar veel vragen over worden gesteld. Wat kunnen wij doen als onze bibliotheek dreigt te sluiten? Kunnen wij onze parochiekerk ook voor andere doeleinden gebruiken? Hoe zit dat met die ‘herbestemming’?

 

Met deze bijeenkomsten hoopte de vzw niet alleen een  antwoord te bieden op de vele vragen maar ook een moment te creëren waarop bewonersgroepen in gesprek konden gaan met direct betrokkenen. Lees verder…

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.