Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Word lid van onze vereniging

Fijn dat u interesse toont om als bewonersgroep lid te worden van onze vzw. Zo geeft u uw werking extra zuurstof! Wat hebben wij te bieden?

  • Uitwisseling tussen diverse bewonersgroepen van diverse provincies over allerhande thema’s en methodieken om die te benaderen
  • Vorming alsook doorspelen van gesproken, geschreven of digitale informatie
  • Belangenbehartiging van plattelandsbewonersgroepen bij overheden
  • De rol van schakel tussen alle ‘spelers op het veld’ (bewonersgroepen, lokale, provinciale en Vlaamse besturen)

Wij kunnen als koepelvereniging – om het vanuit de andere kant te bekijken – ook rekenen op de inbreng van al onze leden, wat wij ten zeerste waarderen!

kethel_dorp

Om lid te worden van de Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen moet u geen lidmaatschapsbijdrage betalen. Wel zijn alle leden-groepen vertegenwoordigd in de Algemene Vergadering, bouwen ze samen mee de koepelwerking van onze vzw uit, en werken daardoor mee aan een degelijk en gedragen Vlaams plattelandsbeleid.

Hoe lid worden? U richt uw kandidatuur tot de voorzitter van de Algemene Vergadering, Dhr Luc David, via ons algemene adres info@dorpsbelangen.be met dit ingevulde Document kandidaat lidmaatschap Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen. Vriendelijke groet en hopelijk tot gauw!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact