Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten

Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

Waar bewonersgroepen uit Vlaams landelijk gebied elkaar ontmoeten - Met de steun van de Vlaamse overheid en de Oost-Vlaamse Provinciale Landbouwkamer

O-V Dorpsbelangen op gesprek bij Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege

fotominister

Naar aanleiding van de federale, regionale en Europese verkiezingen op 25 mei 2014 schreef O-V Dorpsbelangen een memorandum. Vanuit haar ervaringen wou de vzw rond een aantal thema’s die spelen op het platteland aanbevelingen formuleren naar de beleidsmakers op Vlaams niveau.
Dit memorandum werd vóór de verkiezingen bezorgd aan alle partijen, de Vlaamse parlementsleden van de kieskring Oost-Vlaanderen, het kabinet van toenmalig minister-president Kris Peeters, de Provincie Oost-Vlaanderen, de VLM en andere belanghebbenden.

Na de verkiezingen werd het doorgestuurd naar de regeringspartijen en naar de minister bevoegd voor Platteland, Joke Schauvliege.

O-V Dorpsbelangen was dan ook zeer verheugd met de uitnodiging voor een overleg op het kabinet van de minister.

Op 4 september werden we er persoonlijk ontvangen door minister Schauvliege en haar adjunct-kabinetschef Landbouw. In het gesprek konden we de werking van onze vzw uit te doeken doen en ons memorandum verder toelichten.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact