WERELDDAG VAN DE STEDENBOUW 2016 rond PARTICIPATIE (17 nov te Antwerpen)

Heb je met je wijkcomité wel eens het buurtpleintje onder handen genomen? Ben je de enthousiaste (mede)trekker van een speel- of leefstraat? Maak je als bewoner deel uit van de Gecoro? IJvert je natuurvereniging voor een stukje groen in de wijk? Kortom, timmer je samen met je buren aan een betere wijk? Dan kan je, … Meer lezenWERELDDAG VAN DE STEDENBOUW 2016 rond PARTICIPATIE (17 nov te Antwerpen)

Projectoproep Leader Limburg (thema’s ‘bodem- en waterbeheer’ en ‘Landbouw- en natuureducatie’) – tot 3 februari!

400.000 euro voor kwaliteitsvol bodem- en waterbeheer en landbouw- en natuureducatieve activiteiten De Plaatselijke Groep Kempen en Maasland, een onderdeel van het Europees programma voor Plattelandsontwikkeling, lanceert een nieuwe projectoproep voor de thema’s ‘bodem- en waterbeheer’ en ‘Landbouw- en natuureducatie’. Via deze projectoproep kan 400.000 euro aan nieuwe projectsubsidies toegekend worden binnen het Leadergebied Kempen … Meer lezenProjectoproep Leader Limburg (thema’s ‘bodem- en waterbeheer’ en ‘Landbouw- en natuureducatie’) – tot 3 februari!

Beeldpresentaties van zaterdag (15 okt te Middelkerke)

Klik hier voor de presentatie van Tom Maertens: Belzeleleeft_GoeBezigprijs15okt En hier vind je de algemene PowerPoint (leidraad van de hele ochtend), achteraf aangevuld met de namen van de winnende bewonersgroepen: Presentatie bijeenkomst 15 okt finaal Het gegeven van de publieksjury zorgde zeker voor bijkomende suspense 🙂 Geef bemerkingen omtrent deze jury gerust aan ons door!