Beeks Bewonersplatform bouwt mee aan Intergenerationele ontmoetingsplaats ‘De Priem’

Het Beeks Bewonersplatform is erg actief rond bouw en vormgeving van Intergenerationele ontmoetingsplaats ‘De Priem’ (op de grens Zomergem/ Waarschoot). Met Leadersubsidies werd de oude parochiezaal van Beke omgetoverd tot een pareltje van een polyvalente zaal. Dit wordt verder gekoppeld aan de heraanleg van het kerkplein alsook van voetpaden, en er komt ook duurzame straatverlichting. Via een grondig participatietraject met verschillende partners werden zoveel mogelijk inwoners van Beke bij de plannen betrokken. Creatieve en duurzame ideeën waren het gevolg. Voor de realisatie van het speelterrein zal trouwens beroep worden gedaan op een aantal inwoners alsook op de school.

Meer info in de dorpskrant: Beekse krant 9 nr. 1

stapstammetjes