Plannen voor Plaats

We houden allen van de mooie open Vlaamse landschappen. Maar die staan onder druk. Door vele verkavelingsprojecten en massale lintbebouwing verdwijnt heel wat open ruimte de laatste jaren in sneltempo. Daarnaast rijden we ons vast in de file en zijn er problemen met de waterhuishouding. Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck en Nic Balthazar nemen ons in een knappe documentaire mee langs Vlaamse wegen, dorpen en steden. Ze tonen ons vernieuwende ruimtelijke projecten en diepen frisse ideeën op over een andere inrichting van de leefomgeving.

Na het samen bekijken van de documentaire gaan we in kleinere groepen uitwisselen rond diverse thema’s die aan bod zijn gekomen. We sluiten af met een drankje. 

Waar en wanneer: maandag 3 juni om 19u30 in de parochiezaal van Achterbroek, Achterbroeksteenweg 209, 2920 Kalmthout

Organisatie: Dorpsraad Achterbroek en Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen

Gratis inkom.

Een seintje vooraf van uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. Mail hiervoor naar info@dorpsbelangen.be.

Bekijk alvast de trailer!