Op apero of thee bij de VVDB!

We willen als Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen (VVDB) de signalen uit jouw dorp opvangen én koppelen aan de mening van andere dorpelingen. Daarom starten we eind april met informele momenten, losse babbels, ongedwongen uitwisselingen met bewoners uit verschillende dorpen over
de dienstverlening in jouw dorp en hoe de pandemie inwerkt op de verbinding tussen de dorpsbewoners. Die babbels dienen als input voor enkele dossiers die onze beleidsmedewerkers, Agnes en Maarten, dit jaar aanmaken rond 4 actuele thema’s in dorpen.
Die dossiers spelen we uiteindelijk door naar de Vlaamse overheid.

Wees welkom op de eerste digitale bijeenkomsten:

‘aperitieven met Maarten’
maandag 26 april, zaterdag 8 mei, maandag 10 mei en dinsdag 18 mei van 11.00 u. tot 12.00 u.
‘op de thee bij Agnes’
woensdag 28 april, vrijdag 7 mei, woensdag 12 mei en woensdag 19 mei van 15.00 u. tot 16.00 u.

Schrijf je via dit formulier in voor één of meerdere momenten.