Inspiratiedag+GoeBezig-prijzen

Op zaterdag 16 oktober vindt onze jaarlijkse inspiratiedag plaats in OC De Kettinghe in Heffen (Mechelen). Op het programma: Ben Van Essen van onze Nederlandse zusterorganisatie (Landelijke Vereniging Kleine Kernen) en Jasper Van Loy, auteur van het boek ‘Onder de kerktoren’ over onder meer eenzaamheid, dienstverlening en basisbereikbaarheid in Vlaamse dorpen. Klik hier voor het volledige programma. Stel niet uit en schrijf vandaag nog (maar vóór 13 oktober) in.

We reiken die dag ook de GoeBezig-prijzen uit aan een bewonersgroep en een lokaal bestuur die de publieke ruimte in hun dorp kwalitatief inrichten via een participatief proces en in samenwerking met burgers, andere burgergroepen of het lokaal bestuur.
Wie wil meedingen naar de prijs dient vóór dinsdag 22 september zijn kandidatuur in.
Klik hier voor alle info.