LEADER oproep Oost-Vlaanderen

Werk jij voor een lokaal bestuur of organisatie of ben je een ondernemer of burger met een innovatief idee om het platteland verder te ontwikkelen? Werk je hiervoor bovendien graag samen met andere partners? Dien dan vóór 10 januari 2024 jullie projectidee in.

Waarom subsidies aanvragen bij LEADER:

  • Financiële ondersteuning: Je project krijgt tot 65% subsidie.
  • Advies en begeleiding op maat: Het LEADER-secretariaat en de Lokale Actiegroep (LAG) staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. We begeleiden je bij het verfijnen van je projectidee, het vinden van de juiste partners of de praktische indiening en verdere opvolging van het project.

Kortom: Met LEADER-subsidies krijg je de middelen om je project te realiseren en een positieve impact te hebben op de landbouw, het landschap en/of de dorpen in de regio Meetjesland-Leievallei.

Iets voor jou? Je vindt alle informatie en voorwaarden over de oproep 2023 op www.leaderoostvlaanderen.be. Heb je een idee dat je nu al wil aftoetsen? Neem vandaag nog contact op met jouw LEADER-coördinator via platteland@oost-vlaanderen.be.

Kick-off

Schrijf je zeker in voor de kick-off in jouw LEADER-gebied: Meetjesland-Leievallei, Vlaamse Ardennen tot Dender of Waasland. Je ontdekt er alles over de oproep en wisselt er ideeën uit met mogelijke projectpartners.