Week van Verbondenheid

Vrijdag 28 mei start ‘de Week van Verbondenheid’! Een prachtige samenwerking tussen Bond zonder Naam en Samenlevingsopbouw. Met leuke stoepacties willen ze samen met jou mensen verbinden, want verbondenheid is ons medicijn tegen eenzaamheid. Doe je mee? Ontdek alle activiteiten op www.weekvanverbondenheid.be.De hele week posten ze nog fijne acties op deze Facebookpagina.

Projectoproep Leader Hageland

Binnen het afgebakende LEADER-gebied Hageland kunnen initiatieven ter versterking van het platteland, ook voor de periode 2021 en 2022 rekenen op financiële steun van Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant. Deze oproep heeft betrekking op middelen beschikbaar voor het budgetjaar 2021. Voor de oproep is hierdoor minstens een budget van € 427 756,99 beschikbaar. Op https://bit.ly/2ZVHSN3 vind je alle info. Dien … Meer lezenProjectoproep Leader Hageland

(Ver)ken Waanrode

Wie heeft, net zoals ons, ook zin om op verkenning te gaan in Bloemendorp Waanrode (Kortenaken)? De Culturele Dorpsraad Waanrode, een van de leden van onze koepelorganisatie, organiseert nog tot 31 augustus een zoektocht ‘(Ver)ken Waanrode. Iedereen kan deelnemen. Meer info op www.waanrode.be.