Verover de ruimte

Droom, leef je uit en laat van je horen! De alliantie ‘Verover de Ruimte’, waar wij ook deel vanuit maken, wil weten welke gekke of noodzakelijke ideeën jullie hebben met straten, pleinen en andere openbare ruimte in je buurt. Samen met het Netwerk Duurzame Mobiliteit roepen wij jou op om voluit te dromen over jouw ideale buurt en je ideeën te delen via www.veroverderuimte.be. Wij verzamelen al jullie wensen en helpen jouw lokale bestuur om daarmee aan de slag te gaan.
Wil je ook meer plaats om te fietsen, spelen, te hangen, te skaten, te zonnebaden of te jongleren? Kortom meer (be)leefbare ruimte in jouw stad of gemeente? Schud dan, na het indienen van je idee op de website, ook jouw stad of gemeente wakker door hen te taggen op sociale media met #veroverderuimte. Klaar om te veroveren? Start!