Ellen Van Basselaere verlaat de Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw

Ellen Van Basselaere, de huidige educatief medewerker van de Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw die sinds 2 mei 2013 aan de slag is voor de vzw, heeft haar ontslag aangeboden. Zij blijft wel nog tot en met 17 augustus werkzaam voor de vzw en in die tijd zoekt O-V Dorpsbelangen naar een opvolger.

Ellen, die een bachelor in het Sociaal Werk heeft, start vanaf 18 augustus als cultuurbeleidscoördinator bij de gemeente Sint-Laureins. Ze wil zich op deze manier inzetten voor haar eigen gemeente. “Ik heb dit werk heel graag gedaan en sta volledig achter de vzw en de mensen die zich zo inzetten voor hun gemeente. Maar ik kon de kans niet laten liggen om iets te betekenen in eigen gemeente. Ik heb heel veel bijgeleerd en zal dit ook meenemen naar mijn nieuwe job.”

De openstaande vacature kan je hier vinden. Het liefst start Ellen haar opvolger in de week van 11 augustus om de overdracht te vergemakkelijken.

Interesse? Solliciteren kan voor 18 juli via info@dorpsbelangen.be.