De Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw viert 1-jarig bestaan.

Afbeelding2De Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw viert haar 1-jarig bestaan. Dit op 22 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Kollebloem in Destelbergen.

Voor de bewonersgroepen staat ook een inhoudelijke bijeenkomst op het programma: “Voeling houden met het dorp”. Belangrijke uitdagingen voor uw bewonersgroep worden hier besproken.

O-V Dorpsbelangen maakt ook van de gelegenheid gebruik om de rol en ambities van de vzw en haar memorandum voor te stellen waarna de “GoeBezig-prijs” voor bewonersgroepen en lokale besturen wordt uitgereikt. Tot slot biedt de vzw een receptie aan voor alle deelnemers.

Deelnemen is gratis maar inschrijven verplicht. Dit kan tot en met 14 maart via info@dorpsbelangen.be met vermelding van naam, bewonersgroep / lokaal bestuur en aantal personen. Alle leden van uw bewonersgroep of lokaal bestuur kunnen deelnemen, maar ook organisaties, ambtenaren… zijn welkom.

Deelnemen aan de “GoeBezig-prijs” kan nog tot 7 maart via het wedstrijdformulier voor lokale besturen en het wedstrijdformulier voor bewonersgroepen.

Het volledige programma van deze bijeenkomst vindt u hier.

Meer info? info@dorpsbelangen.be