Projectoproep van de Koning Boudewijnstichting wil digitale kloof dichten.

Oproep voor Close the Gap - PC Solidarity Close the Gap wil in het kader van PC Solidarity, haar Belgische activiteitenluik, de digitale kloof in België verder helpen te dichten door hoogwaardige gebruikte computers ter beschikking te stellen en hierdoor de toegang tot technologie van bepaalde doelgroepen te vergemakkelijken. De  klemtoon ligt op het verhogen van de kansen tot tewerkstelling voor kansarme groepen.

Organisaties of  verenigingen die kansarme mensen, autochtoon  of  allochtoon, begeleiden om hun  ICT-competenties uit te breiden en zo hun  kansen  op de arbeidsmarkt te  vergroten, kunnen hun project indienen.

U kan uw dossier hier online indienen voor 15/07/2014 of contact opnemen met de Koning Boudewijnstichting via 02-500 4 555 of proj@kbs-frb.be.

Meer info vindt u hier. Bekijk ook andere projectoproepen op www.kbs-frb.be.